O nás

O společnosti Podlahy Dočekal

Podlahy Dočekal

Společnost Podlahy Dočekal je renomovaným poskytovatelem služeb v oblasti realizace podlah pro průmyslové i soukromé stavby. S dlouholetou zkušeností a odborným know-how se firma specializuje na širokou škálu podlahových systémů, které splňují nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.

Průmyslové podlahy od Podlahy Dočekal jsou navrženy a instalovány s ohledem na specifika jednotlivých provozů, ať už jde o sklady, výrobní haly nebo logistická centra. Společnost nabízí široký výběr materiálů a technologií, včetně epoxidových, polyuretanových či betonových podlah, které zajišťují odolnost vůči mechanickému namáhání, chemickým látkám a dalším vnějším vlivům.

Pro soukromé stavby Podlahy Dočekal poskytuje komplexní služby od poradenství při výběru vhodného typu podlahy až po samotnou instalaci. Bez ohledu na to, zda se jedná o novostavbu nebo rekonstrukci, firma se zaměřuje na individuální přístup k zákazníkovi a dodání kvalitního výsledku, který splňuje jeho požadavky a estetické představy.

Díky profesionálnímu týmu a spolupráci s předními dodavateli materiálů je Společnost Podlahy Dočekal spolehlivým partnerem pro ty, kteří hledají spolehlivé a trvanlivé podlahové řešení pro své projekty, a to jak v průmyslovém, tak v soukromém sektoru.

Náš tým

René Dočekal

podlahy a stavby


+420 603 868 685

info@podlahyastavby.cz

LUBOMÍR Cejpek

podlahy a stavby


+420 734 779 476
info@podlahyastavby.cz

Naše realizace

Podívejte se na naše realizace

Kontakt

Kontaktní osoby

RENÉ DOČEKAL

podlahy a stavby
+420 603 868 685
info@podlahyastavby.cz

ING. LUBOMÍR CEJPEK
podlahy a stavby
+420 734 779 476
info@podlahyastavby.cz

PODLAHY DOČEKAL

Made by WeKnow.cz